Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Το "Προσλαμβάνομαι" ξεκινάει σήμερα την διαδικτυακή του ζωή. Τι είναι όμως το "Προσλαμβάνομαι";

Σήμερα ξεκίνησε την λειτουργία του ένα ακόμη blog το "Προσλαμβάνομαι" εντελώς διαφορετικό βέβαια από τα περισσότερα άλλα , μια και είναι ειδικού περιεχόμενου.

Το "Προσλαμβάνομαι" όπως θα καταλάβατε και από το όνομά του , έχει ως σκοπό την παροχή βοήθειας στους ανθρώπους που ψάχνουν για εργασία.Πως θα το κάνει αυτό, θα το διαβάσετε αμέσως παρακάτω.

Στο "Προσλαμβάνομαι" θα βρίσκετε μαζεμένες στις σελίδες του αγγελίες εργασίας, οι οποίες έχουν δημοσιευθεί στις μεγαλύτερες εταιρίες ευρέσεως εργασίας.( θα τις βλέπετε αριστερά και δεξιά από την κεντρική σελίδα)
Επιπλέον στο "Προσλαμβάνομαι" θα δημοσιεύονται και όσες θέσεις εργασίας προκηρύσσονται κατά καιρούς στο Δημόσιο είτε αφορούν θέσεις εργασίας αορίστου χρόνου, είτε αφορούν θέσεις εργασίας ορισμένου χρόνου ή έργου καθώς και τα αποτελέσματα των αντίστοιχων διαγωνισμών.
Τέλος μέσα στην ύλη του παρόντος blog θα δημοσιεύονται και θέματα που αφορούν την εργατική νομοθεσία καθώς και θέματα που αφορούν τους ανέργους.

Έστω και λίγους συνανθρώπους μας αν καταφέρει και βοηθήσει να βρουν δουλειά το "Προσλαμβάνομαι" θα έχει πετύχει τον στόχο του .

Ελπίζω να βρείτε ενδιαφέρον το "Προσλαμβάνομαι" και να σας βοηθήσει να πετύχετε και εσείς τον στόχο σας που είναι η ανεύρεση μιας θέσεως εργασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου